15 ledna, 2022 Admin

Vyžadujete dokonalost? Vstupte do nove dimenze epilace

Pokud je dnes elektrolýza účinná, rychlá a bezbolestná, je to jen díky unikátní frekvenci 27,12 MHz Apilus®! Značka číslo jedna v oblasti elektroepilačních zařízení zaručuje trvalé 100% odstranění chloupků.

Apilus xCell je jediné zařízení na světě pro trvalé odstranění chloupků, které pracuje s touto frekvencí a exkluzivní technologií poskytující nebývalé pohodlí a naprostou bezbolestnost. Ošetření tak posouvá na zcela novou úroveň.

Apilus nastavil nový standard pro 100% trvalé odstranění chloupků. Sofistikovaný design dotykové obrazovky, uživatelsky přívětivé programy, fantastická rychlost a skutečně jedinečná frekvence 27,12 MHz tvoří jeden systém, který poskytne dokonalou kombinaci praktičnosti a výkonu.

Přístroj Apilus xCell má k dispozici 29 700 programů s možností přizpůsobení v závislosti na provozních režimech, má 22 zón (11 pro ženy a 11 pro muže) pro 10 typů chloupků a 5 velikostí sond. Pracuje 6x rychleji než ostatní přístroje na odstranění chloupků. Apilus xCell intenzivněji soustředí energii na kořínek vlasu, což zaručuje rychlé a trvalé výsledky pro všechny typy chloupků a pokožky.

Přesnost

Energie je zaměřena na špičku jednorázové sondy, což dává elektrologovi možnost přesně působit na růstovou zónu kmenových buněk chloupku, odpovědných za jeho růst, aniž by došlo k poranění okolní tkáně a povrchu kůže.

Ultrarychlá frekvence, vysokofrekvenční proud

V závislosti na modelu přístroje nám frekvence (13,56 MHz nebo 27,12 MHz) umožňuje dosáhnout vysokého výkonu a úderu bez bolesti a bez použití anestezie. Patentovaná ultramoderní technologie frekvence proudu je tak rychlá a koncentrovaná na špičku jednorázové sondy, že ošetření se stává nesrovnatelně účinné a pohodlné pro klienta.

Rychlost

Impulsy jsou velmi krátké – jedná se o setiny nebo tisíciny sekundy, a proto je prakticky nelze cítit.

Pohodlné sady programů

Přítomnost předinstalovaných programů poskytuje bezprecedentní jednoduchost procesu. Elektrolog pouze vybere zónu na těle a typ jednorázové sondy a zařízení automaticky vypočítá všechny potřebné optimální parametry v přednastavených programech.

Moderní provozní režimy

Pokročilé metody termolýzy, elektrolýzy a blend jsou již přítomny v základním modulu. Přístroje Apilus poskytují elektrologovi celou řadu nových možností pro řešení od jednoduchých až po ty nejsložitější a zdánlivě nemožná odstranění chloupků. Metody patentované technologie přednastavených programů – MicroFlash, PicoFlash, Synchro, Multiblend atd.

Před a po epilační péče

Konstruktéři přístrojů Apilus mysleli na všechno – od začátku ošetření až po závěrečný dotek. Přístroje jsou vybaveny kataforézou a anaforézou, které usnadní epilaci elektrologovi před epilačním zákrokem tím, že lze určit hydrataci pokožky. VitaPhase IM následně pomohou po epilaci snížit zarudnutí, antibakteriální účinek a zklidnění ošetřované oblasti. Navíc v kombinaci s funkcí vibromasáže podporuje větší proniknutí aktivních postepilačních přípravků značky Action de Gala do pokožky, čímž se zvýší účinnost ošetření.

Jednorázové sondy Pro-Tec

Sondy Pro-Tec používají lékařsky tepelně odolný teflon a nabízejí dva typy izolace, které se mohou přizpůsobit jakékoliv situaci.

IsoGard

spodní část ¾ sondy je izolována.

IsoBlend

spodní polovina sondy je izolována.

Kalibr sondy se liší podle standardů každé značky. Při elektroepilaci používající jednorázové sondy značky Pro-Tec jsou kalibry mezi 1 (nejmenší) – 5 (největší).

Volba sondy musí být provedena s ohledem na velikost a hloubku chloupku, stejně jako vlasového ostia. Obecně platí, že čím jemnější chloupek, tím menší kalibr.

Pro efektivní, bezpečné a pohodlné ošetření elektroepilací nabízejí sondy Pro-Tec elektrologům jedinečné vlastnosti.

SecurGard

každá sonda je individuálně zabalena a její obal zaručuje, že bude sterilní po dobu 5 let.

MicroGard

zaoblená špička MicroGard poskytuje nejměkčí vložení a zároveň zabraňuje špičce sondy propíchnutí vlasového folikulu, jelikož umožňuje elektrologovi cítit odpor, jakmile dosáhne dna vlasového folikulu.

SteriGard

jistota použití správné sondy na základě barevného kódu, SteriGard umožní potvrzení správného kalibru. Tento barevný límec chrání sondu před kontaminací, zabraňuje kontaktu stopky s kůží a chrání držitele sondy před buněčnými nečistotami. Rovněž usnadňuje instalaci sondy do držáku.

Zavedená klientela je pro kosmetický a epilační salon to nejcennější. Spokojená klientela je věrná klientela. Naslouchejte svým klientům a poraďte jim, jak nejlépe umíte. Elektrolýza, která je nedílnou součástí kosmetologie, se vyvíjí a zdokonaluje, stejně jako celý průmysl. Zařízení Apilus® jsou bezpochyby vrcholem tohoto vývoje. Vážení elektrologové, všechny nejnovější způsoby v odstraňování chloupků jsou nyní k vašim službám. A pro vás, milí klienti je elektroepilace ta nejpohodlnější a nejbezpečnější metoda k docílení hladké pokožky.

Apilacare.cz je výhradním zástupcem a distributorem v České republice pro elektroepilační přístroje značky Apilus® kanadské společnosti Dectro international.