7 července, 2022 Admin

Izolovaná vlákna; „nezbytnost“ v elektroepilaci!

Ačkoli byla elektrolýza velmi účinná, nebyla ve skutečnosti považována za pohodlnou léčbu, když začala v roce 1875. Tato technika trvalého odstranění chloupků se však v průběhu let natolik vyvinula, že je nyní na vrcholu seznamu! Od vývoje ultrarychlé 27,12 MHz radiofrekvence a nových pracovních technik, jako jsou PicoFlash, MultiPlex, Synchro a EvoluBlend, jsou elektrologové nyní schopni maximalizovat své výsledky a zároveň nabídnout takovou úroveň pohodlí pro zákazníky, která nemá obdoby. Navíc díky izolovaným vláknům je elektroepilace ještě efektivnější a pohodlnější. Ano, takové maličkosti rozhodují! Zde je důvod…

Proč používat izolovaná vlákna?

Skvělým důvodem je, že chrání povrch pokožky. Můžete se tedy rozloučit s „krustami“ a vítejte v krásně hladké a zdravé pleti bez pigmentových skvrn! Použití izolovaných vláken tedy bude znamenat rozdíl jak pro citlivou, tak pro normální pleť. Izolovaná vlákna také poskytují vynikající výkon. Podle našich klinických studií nabízejí o 17 % rychlejší výsledky než ošetření neizolovanými vlákny. Ve skutečnosti z celkového počtu devíti sezení pro odstranění chloupků v podpaží, rozložených do deseti měsíců, byla průměrná doba trvání sezení s neizolovaným vláknem 1 hodina 30 minut ve srovnání s 1 hodinou 15 minutami s izolovaným vláknem. Na povrchu ošetřeném izolovaným filamentem navíc najdeme o 33 % méně odrostů. Tyto výsledky jsou vysvětleny skutečností, že izolované vlákno soustřeďuje veškerou energii na bázi vlasu, kde se nacházejí buňky odpovědné za růst vlasů. Ničení je pak mnohem účinnější!

Vlákna Pro-Tec IsoGard

Vlákna IsoGard jsou vyrobena ze dvou kusů chirurgické oceli a jsou izolována až po špičku. Neizolovaná část vlákna IsoGard je minimální, energie vyvinutá na jeho špičce je proto velmi koncentrovaná. Toto vlákno se používá hlavně pro povrchové vkládání s metodami rychlé termolýzy, jako je PicoFlash, MicroFlash, MultiPlex nebo Synchro. Tento typ filamentu se však nedoporučuje pro hluboké zavádění, protože koncentrace energie na špičce je tak vysoká, že při nepřesném zavádění může vlasy přestřihnout. Pokud však praktikujete techniku dvojitého pulzu, je vlákno IsoGard dobrou volbou.

Vlákna Pro-Tec IsoBlend

IsoBlend vlákno může být nesprávně interpretováno svým názvem. Přesto jej můžeme použít jak pro termolýzu, tak pro kombinované proudy (Blend). Je to také filament ze dvou kusů chirurgické oceli, ale do poloviny zateplený. Neizolovaná část je větší, což umožňuje dosáhnout vynikajících výsledků při hlubokých zásuvkách a vytvořit dostatečné množství louhu při použití kombinovaných proudů. Chrání povrch pokožky před jakoukoli reakcí a zároveň maximalizuje účinnost vašeho ošetření. Použití vlákna Isoblend je proto upřednostňováno pro všechny hluboké chloupky!

Stručně řečeno, díky izolovaným vláknům se elektroepilace zkrátí, výsledky jsou rychlejší a zabrání se nežádoucím kožním reakcím. Použití izolovaných filamentů také přináší větší spokojenost vašim zákazníkům a umožňuje mnohem pohodlnější ošetření. Chcete-li se dozvědět více o použití izolovaných vláken, opakovací kurzy jsou k dispozici v epilačním středisku Apilacare.

Informujte se! Volba toho nejlepšího pracovního nástroje je moudrá profesionální volba!

© Apilacare